Noves receptes

Venc d’una família de no llaminers, cosa que vol dir que les coses ensucrades no són les meves…

Venc d’una família de no llaminers, el que significa que les coses ensucrades no són el meu grat. Tot i això, m’agrada cuinar en ocasions i vaig fer aquests brownies de pecan goji de xocolata sense gluten súper fudgy per a un pícnic del Dia de la Mare a principis d’aquest mes. Ho vaig portar com a punt de diferència perquè sabia que la resta seria saborosa. La meva germana va dir que ho farem senzill i demanarem pizza. 🍕 🍕 🍕 Mai és senzill en una família a la qual li agrada menjar. A més de demanar tres tipus de pizza i boles d’arancini entre cinc persones, la meva germana portava menjar, la mare portava menjar i el pare pensava que portava gambes per compartir, però quan va obrir la bossa de plàstic va resultar que eren filets de linga cru congelats 🐟 🐟 🐟 🤦 🏻 🤣🤣🤣 ​​(Només havia de compartir aquesta divertida història tot i que no és vegana. Això és tan típic de pare!) 🤣🤣🤣🤣 Amb tant de menjar per menjar (excepte el peix cru) els meus brownies no es van tocar 😫😫 🤦🏻🤦🏻🤦🏻 però vaig donar un trosset a tothom per emportar-se a casa inclòs jo. Ahir vaig acabar l’última plaça. És una bona presa amb cafè ❤️ ​​. Recepta de farina sense gluten de minimalistbaker i recepta de brownies a base de brownies de gerds amb xocolata de lazycatkitchen. . . .

Related Articles

7 Comments

  1. @our_table04 haha great minds think alike. 😊 I don’t make them often but sometimes you need brownies in your life. I’d love to try your pear and almond ones 🤤

  2. Oh I made brownies today too! These look gorgeous! Love a nice brownie, your family sounds like mine lol, always too much food 🤣😋😋🥰

  3. These are absolutely gorgeous, Carol💞💞💞and hysterical about the fish! Cannot below these didn’t get eaten first though! Happy weekend!♥️

Back to top button