Noves receptes

Vaig tenir plàtans massa madurs… ja sabeu el trepant!! Tinc aquest plàtan de xocolata

Vaig tenir plàtans massa madurs… ja sabeu el trepant!! Vaig rebre aquesta recepta de pa amb xocolata i banana de myquietkitchen i no té ous, vegana i sense gluten! • Valoració: 10/10 (no trobo massa dolç, que és una W perquè m’encanta afegir-hi cobertura com melmelada de palla) • ✨ INGREDIENTS SECS: 1 ¾ tassa de farina de civada ¼ tassa de farina d’ametlla 1 cullerada de xarop de vainilla sense sucre ½ culleradeta de sal marina fina ½ tassa de cacau en pols 2 culleradetes de llevat en pols 1 culleradeta de bicarbonat de sodi Molta canyella ✨ INGREDIENTS MUTS: three plàtans grans ⅓ tassa de xarop d’auró sense sucre ¼ tassa de llet de soja ¼ tassa de mantega d’ametlles. Instruccions: Enfornar a 350 graus durant 55 minuts. . . . • • • • • •

Related Articles

7 Comments

Back to top button