Noves receptes

Vaig fer per primera vegada aquesta amanida de Kylie Kwong fa uns 4 anys quan em vaig tornar vegana i vaig…

Vaig fer per primera vegada aquesta amanida de Kylie Kwong fa uns four anys quan em vaig tornar vegana i estava buscant receptes de fongs negres, ja que el meu acupunctor va dir que hauria de menjar més d’aquests bolets. Recordo que va ser gruixut i granulat: m’he d’haver oblidat d’esbandir el fong rehidratat i les herbes o alguna cosa així 😂 Segona vegada amb més experiència de cuina, s’ha convertit en una de les meves amanides preferides de tots els temps 👌 Hello ha el fong negre relliscós, el cruixent pastanaga i cogombre, la menta fresca i l’alfàbrega tailandesa i la puntada de vinagre. Aquesta és una experiència agradable de textura i sabor. La recepta va fer four porcions i entre el meu amic i jo ens vam menjar tot en una nit 🤣 Trobeu aquesta amanida de tofu, fong negre i sèsam al lloc internet scrumptious.com.au . . . . .

Related Articles

8 Comments

  1. This looks so delicious- as always! I’ve never tried black fungus, although after reading your magazine worthy description and seeing your magazine worthy photo- I’d definitely give it a try! ✨🌱😍 nice to see you back here too, Carol! 💞 hope all is well!💛

  2. Oh wow, Carol!🤩 This looks and sounds like a wonderful feast. Mushrooms are really something special, aren’t they?!🍄❤️

Back to top button