Noves receptes

Vaig comprar un paquet de pols d’amchoor quan un amic i jo vam anar a una botiga índia…

Vaig comprar un paquet de pols d’amchoor quan un amic i jo vam anar a una botiga de queviures índia a Harris Park; jo period com un nen amb els ulls oberts, impressionat per tots aquests elements dels quals mai havia sentit parlar abans. No conec la cuina índia, però he sentit parlar d’amchoor (o amchur) d’un programa de cuina. És una pols formada per mànecs verds secs sense madurar i finalment vaig trobar una recepta vegana que la utilitza: chana masala Saucy. Picant. Aromàtic i còmode en un bol menjat amb arròs basmati i una mica de naan d’all casolà. No havia menjat mai aquest plat, però m’he convertit en un gran fan dels cigrons des que em vaig tornar vegà… Igualment bé perquè tinc un paquet de 100 g d’amchoor i només n’he fet servir 1 culleradeta. 😅 Així que si us plau, feu-me saber si teniu alguna recepta vegana que la faci servir! . Recepta de thecuriouschickpea 2 ingredient sense llevat recepta de naan de thebigmansworld . . . . .

Related Articles

6 Comments

  1. Save a bowl for me to try! This looks fabulous 😍🔥 I looove chickpeas too! I have never tried this spice either- but looks and sounds divine! Dried mango? I’m in! Thinking about you, Carol💞have a love rest of the week!

  2. Gorgeous pic Carol, this dish sounds as delicious and beautiful as it looks 😋😋🥰

Back to top button