Noves receptes

Us explicaré un secret vergonyós… Vaig trigar 4 anys a utilitzar el meu Kitchenai…

Us explicaré un secret vergonyós… Vaig trigar four anys a utilitzar la meva batedora Kitchenaid perquè tenia massa por de fer-la servir. Jo period jove i (irònicament) vell a l’època en què no cuinava gaire. 😟 El més vell (però nou) vaig comprar una màquina marcatopasta per capritx. Aquesta vegada, només vaig trigar dues setmanes a utilitzar-lo, i vaig fer aquest raviolis de carbassa bastant first rate amb un farcit de ricotta de carbassa i anacard amb una salsa de mantega sàlvia 🥳 És la primera vegada que faig pasta de qualsevol tipus i segur que hello ha espai per a la millora. No em va agradar el tallador de raviolis i vaig acabar utilitzant els meus talladors de galetes. Probablement intentaria posar més farciment, però per a un principiant complet, estic content material amb el resultat i no va esclatar 💥 Sento que realment puc dir-me un cuiner de casa i potser una italiana honorària ara que estic fent la meva pròpia pasta. 🇮🇹 Tantes pasabilitats i pensar què jo jove pensarà què vell-nou puc fer ara ☺️ Recepta a base de raviolis de carbassa de biancazapatka . . . .

Related Articles

7 Comments

  1. These ravioli look absolutely perfect 😍 hard to believe this is your first time making pasta from scratch – looks amazing 🙌 thank you for joining in the pasta party 🍝🍝🍝

  2. Beautiful raviolis 😍 they look incredibly delicious! You did a fantastic job, they sound incredibly delicious. Welcome and thank you for joining in #greatpastatations pasta party!

  3. Wow wow wow 🔥🔥👏👏 this is beyond gorgeous and made from scratch! Amazing! This must have been incredible! Love this Carol!❤️‍🔥

  4. Oh my! 🤤These look amazing😋😀gorgeous pics, they sound so delicious!! Yummmmmm 😋😋😋

Back to top button