Noves receptes

Un plat que m’apassiona el cor és el que la meva exsogra salvadoreña, Li…

Un plat que m’acosta al cor és un que fa la meva exsogra salvadoreña, Lily. ❤️ Les pupuses són el plat nacional d’El Salvador i són com unes creps rodones fetes amb farina de blat de moro (masa) i es poden farcir de mongetes, chicharrón, loroco, formatge, però pots posar el que vulguis. Jo he fet el meu amb fesols i formatge vegà i barreja de TVP 🫓 🫓 🫓 He tingut la type de tenir el privilegi de menjar les millors pupusas de Sydney, si no, del món! (He tingut un horrible en un pub de moda a Surry Hills i un altre una mica respectable als LA Grand Central Markets). Mai he fet servir masa harina abans, però obrir la bossa immediatament em va portar a information deliciosos. La massa s’enganxa fàcilment a les mans, de manera que utilitzeu oli i aigua per repel·lir-la de les mans. La meva es va trencar en moltes components (es poden veure les mongetes fregides negres) però no va tenir gens mal gust per a un primer temps! Serviu amb curtido (si és casolà com el meu, feu uns dies abans) i salsa roja. Són súper farcits. Crec que el meu rècord és de cinc en una sessió. 😅😅😂🤣🤣 Recepta de buzzfeedtasty i pots comprar els substances a qualsevol bona botiga llatina com tierraslatinas . . . .

Related Articles

6 Comments

  1. I am so proud of you Carolita, for trying make pupusas.
    Looks delicious to me.
    Well done 10/10.
    Love ya

Back to top button