Noves receptes

Un dels meus descobriments culinaris preferits quan vaig visitar el nord de Tailàndia la…

Un dels meus descobriments culinaris preferits quan vaig visitar grandmascookingschool al nord de Tailàndia el novembre passat va ser Nam Prik Ong, una salsa de porc mòlta i tomàquet. És una explosió de sabor!!! 🤤 Estic molt emocionat de presentar-vos la meva versió vegana que crec que s’acosta molt a la realitat, tot i que alguns components van ser una mica difícils d’aconseguir, com ara la tua nao, pastissos de soja fermentats secs que vaig deixar de banda i prik cheefa. haeng, que vaig substituir per xiles secs. En comptes de carn de porc, vaig fer servir TVP (proteïna vegetal amb textura), pasta de gambes vegana i salsa de peix vegana, dos components bàsics a la cuina tailandesa i pasta de soja fermentada (doen jang, una marca coreana perquè no en vaig trobar cap tailandesa). ). En lloc de cruixent de porc, vegechips fa aperitius a base de plantes i sense gluten que tenen aquella lleugeresa i cruixent que s’assembla a la carn de porc. He servit això amb una mica de pastanaga en espiral, albergínies tailandeses, mongetes verdes blanquejades, col napa, cogombre i una mica d’arròs enganxós amb fulles de llima kaffir. Trobareu la recepta que he adaptat a través de seriouseats i podeu veure la que vaig fer a l’escola de cuina a la darrera diapositiva. Un agraïment especial a asianinspirations.com.au

Related Articles

Back to top button