Noves receptes

Un dels meus bons records de menjar de petit va ser esmorzar congee amb el meu…

Un dels meus bons information de menjar de petit va ser esmorzar amb la meva família els caps de setmana. El congee és una farineta d’arròs que faria la mare i s’acompanyaria de molts plats com ara tofu regat amb salsa de soja, ous remenats amb ceba verde, cacauets rostits, mató de bitxo fermentat, verdures en vinagre per citar-ne alguns. Aquest bol de congee d’arròs rostit i coliflor és una versió moderna occidentalitzada del congee tradicional i està ple de tant de sabor que no calen guarniments. L’arròs gessamí es cuina i es divideix en un brou de verdures asiàtic aromàtic juntament amb la coliflor. Decoreu amb cebes vermelles cruixents i pastanagues, créixens frescos, cebolleta, gingebre en vinagre, kimchi vegà casolà i una mica de gomaiso de llavors fumades. Aquesta recepta requereix un esforç, però m’encanta el gir sofisticat a un clàssic asiàtic que fins i tot la meva mare estaria impressionada. Recepta adaptada de jodyvassallobeautifulfood

Related Articles

Back to top button