Noves receptes

Sóc nou en tot el joc de fer ñoquis, però estic content de com aquestes gripes, malbé…

Sóc nou en tot el joc de fer gnocchi, però estic content material de com han quedat aquests bocins de moniato esponjosos i esponjosos. Aquest és el meu segon intent de fer ñoquis de moniato. La primera vegada va ser un fracàs lamentable: la massa va ser difícil de treballar, vaig anar posant més farina i hello havia molts trossos de moniato que no van ajudar. Aquesta vegada, ho vaig triturar molt bé i no vaig treballar massa la massa. Ho vaig mantenir senzill i el vaig servir amb all, espinacs i pinyons. Deliciós! 😋 Recepta adaptada de biancazapatka 🙏🧡

Related Articles

8 Comments

  1. How did I miss this?!! Never even came up on my feed! Ok this looks amazing and as you know I’ve never tried gnocchi 🙈nuts I know! Beautiful post!😍

  2. 𝒅𝒆𝒔𝒊 ❥ 🍽 𝔸𝕝𝕝 𝕀𝕟 𝕄𝕠𝕕𝕖𝕣𝕒𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕆𝕟 𝕋𝕙𝕖 ℍ𝕖𝕒𝕝𝕥𝕙𝕚𝕖𝕣 𝕊𝕚𝕕𝕖 ha dit:

    Delicious 😋

Back to top button