Noves receptes

Sempre que veig la mare, o m’està donant menjar o em dona. Aquesta vegada …

Sempre que veig la mare, o m’està donant menjar o em dona. Aquesta vegada em va regalar una de les seves carabasses de casa. He estat guardant aquesta recepta de babka de carabassa de domestic_gothess per quan torni la temporada de carbassa. Aquest babka gairebé mai no ho va aconseguir. Vaig deixar pujar la massa, la vaig posar a la nevera perquè lluïssin durant la nit però semblava desinflada i estava una mica mullada quan la vaig comprovar al matí. Potser és perquè el vaig cobrir amb paper movie i hello havia condensació? El vaig deixar sortir al meu balcó ple de sol per tercera vegada per salvar-lo. D’alguna manera això va funcionar i estic súper content material perquè ara puc mostrar-vos aquesta deliciosa creació divina. M’encanta el pa / pastís de shade taronja i els remolins marrons de pacanes. Aquesta bellesa babka és el tracte perfecte de tardor.

Related Articles

6 Comments

  1. I can almost smell this!!! Carol this is beyond divine! Wish I could taste this!!! Back when I was not such a healthy eater I used to make chocolate or cinnamon babka but this combo and pic ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

Back to top button