Noves receptes

Qui diu que els vegans no poden participar en la diversió?! Sens dubte, em vaig divertir veganitzant la…

Qui diu que els vegans no poden participar en la diversió?! Sens dubte, em vaig divertir veganitzant l’última portada de la revista taste_team: un bol de pa d’all sensual i voluptuós de sopa francesa de carbassa i ceba. 🎃 Vaig haver de falsificar la cansalada 🥓 Vaig agafar una increïble cansalada daikon que canviava el joc del pirata informàtic a base de plantes thesaucestacheguy 👏👏👏👏 i vaig fer una crema de tofu ràpida i senzilla 🌱 amb una recepta de onegreenplanet. Vaig utilitzar el brou de pollastre a base de plantes de massel_australia que sempre es troba a la meva cuina; és la base de gran half (i vull dir molt!) de la meva cuina. Aquesta recepta veganitzada va necessitar més temps, components i esforç, però va valdre la pena. Sopar ñam! 🤤

Related Articles

14 Comments

  1. This looks so 🔥 that I got burned looking at it 😂 hahahahaha
    Haha ok but seriously wow! Wow wow wow 👏

  2. So you are in magazines! I knew it! 🤩🤩🤩This is so cool, Carol! Just gorgeous and delicious looking too!😍🔥

Back to top button