Noves receptes

Què passa?! Aquesta època de l’any sempre és agitada: em converteixo en una papallona social…

Què passa?! Aquesta època de l’any és sempre agitada: em converteixo en una papallona social que recorre entre la família i els amics, i en ocasions especials, inclosa una petita cosa que es diu el meu aniversari que va passar el 22/11/22 (enguany m’encanten els números dobles!! ☺️ ☺️) 🧧🧧 Vaig fer un pastís conjunt per a la meva mare i jo, ja que els nostres aniversaris són més o menys a la mateixa època. Vam celebrar amb el meu pare i la meva germana un dia preciós, assolellat, però molt ventós a Hyde Park, durant la meva pausa per dinar de feina. Aquesta és una recreació en miniatura nova i millorada del pastís de la setmana passada. He fet un pastís vegà de llima i mores amb glaçat rosa i blanc. L’últim tenia iogurt vegà i jo ho havia tapat tot amb cobertura d’una manera desordenada de paleta de pintura. Aquesta vegada vaig fer servir una recepta de magdalenes de llima i després vaig incorporar mores a la massa. Va implicar més temps de cocció a causa del contingut d’aigua addicional, però va resultar fantàstic, mantenint la seva estructura mentre estava perfectament humit. M’agradaria haver fet una foto transversal del pastís, però ho vaig fer per al meu millor amant que no va poder arribar al meu aniversari. Recepta de magdalena de llima adaptada de lovingitvegan 🙏✨🎉

Related Articles

Back to top button