Noves receptes

Què bonics són aquests Pastaficio Pipolo Farfalle multicolor?! Vaig veure aquests un…

Què bonics són aquests Pastaficio Pipolo Farfalle multicolor?! Els vaig veure a Woolies i simplement els havia de tenir. Es presenta en eight colours naturals: tomàquet, remolatxa, espinacs, pastanaga, alfàbrega, cúrcuma, llisa i tinta de sípia (vaig treure els negres per fer aquest plat vegà). aniria… però si ho dic jo mateix, té tan bon gust com sembla. Vaig fer una mica d’oli de cebolleta fragant que dóna un toc de verd vibrant i cobreix la pasta amb una grassa attractive i relliscosa. Vaig comprar unes tòfones a l’Aldi que em porta el negre que vaig treure. Vaig tenir uns tomàquets cherry de producció pròpia que també hello vaig afegir i, per descomptat, amanit amb sal, pebre i bitxo. Aquest és un plat de pasta molt senzill però sorprenent que he fet per a ladydaga.uncorked i vibouspiceoflife.

Related Articles

Back to top button