Noves receptes

Què bo és quan converteixes alguna cosa en or?! Us presento el meu accident…

Què bo és quan converteixes alguna cosa 💩 en or?! 😊 Us presento les meves boles d’arancini Plov d’Uzbek, accidentalment, sorprenents! 😆 Després de l’èxit del meu primer Plov vegà, el plat nacional d’Uzbekistan, el vaig tornar a fer per a una festa d’aniversari. Per no fer mai les coses de la mateixa manera dues vegades, vaig decidir cuinar el Plov amb arròs gessamí en comptes d’arròs basmati, cúrcuma en lloc de safrà, i vaig augmentar el contingut de brou perquè m’agradava la suavitat de l’arròs. Bé… va ser un desastre. L’arròs va absorbir tot el líquid i els grans es van agrupar. La meva reputació estaria en trossos si servis això. 😭😭😭 En lloc de llençar-lo, les vaig enrotllar en boles amb formatge vegà al mig, les vaig sucar en una massa de llet vegana, farina i pa ratllat i després vaig fregir aquestes belleses daurades! Van ser un èxit! Engolit en qüestió de minuts. En complete, els he fet quatre vegades. Segona vegada fregits (es van rebentar) tercera, al forn (es van desinflar i semblaven discos) i quarta vegada fregits de nou: la millor i més deliciosa opció si els voleu mantenir rodons. Una altra gran cosa d’aquests és que també es congelen molt bé. Serviu amb una mica de maionesa vegana i cervesa italiana 🍻

Related Articles

Back to top button