Noves receptes

Pizza de nou! Però aquesta vegada, quina diferència marca una setmana. Tinc algunes coses inestimables…

Pizza de nou! Però aquesta vegada, quina diferència marca una setmana. Vaig rebre algunes indicacions inestimables del meu amic italià (un geni de la pizza) que va veure la meva darrera publicació i va dir educadament “definitivament podríeu fer alguna millora”. No s’han pronunciat paraules més veritables 😅💯 Encara no he fet la meva massa de pizza amb les seves puntes (aquesta és la mateixa que vaig fer la setmana passada), però sí que vaig tenir en compte la tècnica d’enrotllament i la temperatura del forn perquè pugueu veure una diferència clara en l’escorça del submit anterior. Acabo d’enviar això per al Satay Pizza Problem organitzat per veganonthegc i vegan_tim. Mai combinaria satay i pizza, però bé! De fet, funciona tot i que no estic molt impressionat amb la meva salsa satay. Potser l’he processat poc perquè sembla una pasta picada estranya. De totes maneres, com he dit, té un bon gust. L’he rematat amb una mica de seitan triturat marinat de suzyspoonsvegetarianbutcher, pebrot vermell, pastanaga i daikon en vinagre, alfàbrega tailandesa, coriandre, flocs de bitxo i uns cacauets torrats massa processats (només li anomenem cacauet parmesà) Aquesta és una fusió italià/indès/ Plat tailandès/vietnamita que mai demanaria si estigués al menú, però ho diré per tercera vegada, és sorprenentment bo. Només cal perfeccionar la massa la propera vegada. Mille grazie amico (ja saps qui ets 😉🙏🙏🙏🙏)

Related Articles

Back to top button