Noves receptes

PESTO PASTA BAKE Obsessionat amb la pasta al forn en aquest moment M’encanta el pesto i l’amor…

❤️🍝 CUIT DE PASTA AL PESTO 🍝❤️En aquests moments m’obsessiona amb la pasta al forn 😍💓 M’encanta el pesto i m’agrada poder tenir-lo al meu pla d’àpats! 🥰 ✨ Vaig utilitzar tescofood pesto lleuger que és 1,5 syns (24 g són 50 kcal) per cullerada. Això és molt raonable en comparació amb el pesto regular, que és de 4,5 syns (24 g són 88 kcal) per cullerada! 🥲 Fet amb pasta spirali (nou favorit) i cobert amb formatge! 😍 Si seguiu SW, això seria half de la vostra opció Wholesome A! 🌟 Pa d’all de aldiuk i jo teníem 7 syns (40 g de g-bizzle són 137 kcal) També val la pena! 🧄 🌿 Si no vols utilitzar syns en una salsa de pesto o estàs buscant una opció més baixa en energy, pots fer el teu propi pesto amb els següents substances… 👩🏼‍🍳 250 g de quark, alfàbrega fresca, menta, suc de llimona, anet fresc, all i sal/pebre. Combina tot això per fer una salsa cremosa de pesto i barreja-ho amb la teva pasta! 😍 • • •

Related Articles

15 Comments

  1. 𝗦𝗛𝗔𝗥𝗡𝗜𝗘 | 𝗧𝗛𝗘 𝗦𝗟𝗜𝗠𝗠𝗜𝗡𝗚 𝗙𝗢𝗢𝗗𝗜𝗘 says:

    Delicious 😍😍

Back to top button