Noves receptes

Perquè tinc una cosa dolça per a tu. Vaig fer aquests cupcakes fa un temps però mai…

Perquè tinc una cosa dolça per a tu. Vaig fer aquestes magdalenes fa una estona, però no he pogut publicar mai, així que aquí les teniu i són delicioses. Aquests cupcakes de gingebre de tija vegans tenen dos tipus de cobertura: el blanc és llimona i el marró és el sabor del lotus biscoff. Estava veient la Joanna Lumley (més coneguda per Completely Fabulous) presentar un programa de viatges i mentre menjava alguna cosa al programa em va dir: “És tan dolç que puc sentir les meves dents afluixant-se a les seves orbites”. Això és exactament com em vaig sentir quan vaig mossegar un d’aquests! 😂 El cupcake en si period perfecte ja que vaig reduir el xarop daurat a la recepta, però la cobertura period massa dolça per a mi. Però bé… va ser una bona pràctica de tubs! Recepta de magdalenes de jamieoliver

Related Articles

Back to top button