Noves receptes

Només vaig començar a menjar figues més tard a la vida, així que sempre que veig figues en una recepta o jo…

Només vaig començar a menjar figues més tard a la vida, així que sempre que veig figues en una recepta o és temporada de figues, intento aprofitar-les al màxim! No va ser una fruita que van comprar els meus pares, potser perquè són caras a gairebé 1 $ cadascuna, però ara que sóc un grownup responsable i compro el meu propi menjar, m’agrada gaudir-me!!! 😆 Estava llegint l’últim número de la revista bhgaus (abril) i em va aturar aquest pa de figues, llavors de fonoll i canyella d’aspecte sumptuós. No només sembla increïble, sinó que la tècnica de muntatge em va intrigar i tenia moltes ganes de provar-ho. La recepta utilitza ous i llet, però els vaig substituir per llet de civada i un producte anomenat substitut d’ou de macro_wholefoods, que està fet de midó de patata, midó de tapioca, closca de psyllium en pols i un agent de fermentació. Probablement faria servir farina de llinosa, però vaig comprar aquest producte fa mesos per provar-ho. La massa va ser una mica difícil d’amassar i no va pujar tant com m’hauria esperat, però, en cas contrari, va resultar: no period massa dolça, m’encantaven els pops de la llavor de fonoll, la delicia de la figa i la espècies de canyella. Te del matí i de la tarda ordenats.

Related Articles

Back to top button