Noves receptes

Només havia de provar… pasta alla vodka. Fet popular per Gigi Hadid. Hi ha un munt de…

Només havia de provar… pasta alla vodka. Fet in style per Gigi Hadid. Hello ha un munt de receptes de pasta de vodka per aquí. Jo la meva de seriouseats faig servir la crema floraplantbased que podeu comprar a vegangrocerystoreau i vaig fer parmesà vegà amb una gran recepta de elavegan. No em vaig preocupar d’utilitzar una batedora per a la salsa (una cosa menys per rentar!) I només vaig abocar-me i no vaig mesurar res. Podria ser més descarat. Em va decebre amb això esperant que fos increïble, però només és pasta amb una salsa de tomàquet cremosa: no vaig poder tastar el vodka. Crec que prefereixo prendre el meu vodka amb llima i refresc. Ah, i també només vull mostrar el meu nou bol d’esmalt kipandco.

Related Articles

5 Comments

  1. @elavegan thanks Michaela! Your parmesan recipe is a staple in my home 🙌👏💛

  2. Your food photos are phenom dot com! Love Kip and Co! I really dig their sweatshirts!

  3. 𝒅𝒆𝒔𝒊 ❥ 🍽 𝔸𝕝𝕝 𝕀𝕟 𝕄𝕠𝕕𝕖𝕣𝕒𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕆𝕟 𝕋𝕙𝕖 ℍ𝕖𝕒𝕝𝕥𝕙𝕚𝕖𝕣 𝕊𝕚𝕕𝕖 ha dit:

    Lol .. Love the bowl✨✨

Back to top button