Noves receptes

No veig gaire Netflix ni televisió. Curiosament, va coincidir quan jo…

No veig gaire Netflix ni televisió. Curiosament, va coincidir al voltant del second en què vaig començar aquest compte d’IG, quan vaig cuinar i em vaig desplaçar més per Instagram. No m’equivoquis!! M’encanta relaxar-me al sofà, només que no tinc temps. Un dels programes, però, amb el qual estic obsessionat és Gomorra, una sèrie dramàtica i negra de televisió italiana ambientada als carrers violents de Nàpols, on la Camorra, la versió napolitana de la màfia, domina. Si t’agraden Breaking Dangerous i Recreation of Thrones, aquest és el teu carreró. En homenatge a aquest programa que va emetre la seva primera temporada el 2014 i la seva cinquena i darrera temporada el 2021 (actualment estic fins a la temporada three Ep 6) vaig crear aquest panino AF vegà assassí que va evolucionar d’un Reuben a una bèstia completament nova: enfonsar les dents a: Llesques gruixudes de massa mare generosament repartides amb maionesa de Malamore i en capes amb: Formatge camorra Chucrut Savastano Llesques tempestuoses de tempeh Remolatxa amb sang de mal cul Ceba adobada “In-a-pickle” I only a sobre, d’aquest munt desordenat però satisfactori – apunyalat amb un cogombro Gennaro. Serviu amb “tots som patates fregides Si esteu a Austràlia, podeu veure Gomorra free of charge a SBS-On Demand.

Related Articles

3 Comments

  1. First of all this looks absolutely delicious 🔥🔥🔥 second of all I’m so checking this out! Have a wonderful weekend Carol!😍💞😘

Back to top button