Noves receptes

MINI OU – MINI TARTS D’acord, deixeu-me que us parli d’aquestes petites belleses a la meva o…

🍫💜🤍 MINI OU – MINI TARTES 💜🤍🍫 D’acord, deixeu-me que us parli d’aquestes petites belleses 😍 Al meu entendre, el petit dolç perfecte, baix en energy i baix contingut! 🍫 Guardeu-los a la nevera i tingueu-ne un quan ✨ us vingui de gust! ✨ N’he menjat dos en 5 segons i no em penedeixo de res 🤣 • 🍪 Els estoigs de mini tarta són de sainsburys i només tenen 32CALS o 1,5 syns cadascun! 🎉 Llavors vaig afegir una culleradeta de jimjams_spreads per untar de xocolata amb sucre reduït que és de 40CALS, que apareix com a 1,5 syns a l’aplicació SW 🥰 Amb un mini ou cadburyuk perquè són la meva xocolata preferida: 1 syn / 15CALS 🤩 PERFECTE!! 😍 Gaudiu nois, no us penediràs! ❤️ • • •

Related Articles

Back to top button