Noves receptes

Mai en els meus somnis més salvatges m’hauria imaginat viatjar a Uzbekistan, que…

Mai en els meus somnis més salvatges m’hauria imaginat viatjar a Uzbekistan, i molt menys cuinar aquesta deliciosa festa uzbeka veganitzada! Va ser una cosa força espontània i bogeria: pujar a un avió pel meu compte i anar a un país que no sabia que existia fins fa uns mesos! No li vaig dir a molta gent, ja que ni tan sols em podia creure que estava passant, però quan vaig tornar dels meus viatges, vaig dir-ho a més gent i vaig rebre un espectre de reaccions de “wow!” a “Silenci incòmode” a “Ets valent” a “Estàs segur que és una bona thought?” Aprofundiré en més detalls sobre aquests plats en un altre article, però de second, aquí teniu algunes fotos del meu current viatge. Publicaré més dels meus viatges al meu altre compte d’IG. Si voleu saber més sobre aquest país fascinant, seguiu-me aquí a casceru

Related Articles

14 Comments

  1. Incredible. I know someone else who’s travelling there right now, loving her photos. Can’t wait to see yours!

  2. What a wonderful experience, Carol! The food and the architecture look incredible!🤩

  3. What an incredible experience ❤️❤️❤️❤️ that’s so cool such a beautiful place

  4. Holy moly- what an adventure and how utterly gorgeous are your photos- can’t wait to see more!!

  5. Omg LOOOVE everything about this! I know absolutely nothing about Uzbek food. 😅

Back to top button