Noves receptes

L’hivern no és la meva estació preferida, però té els seus avantatges. Arraulant-se al llit,…

L’hivern no és la meva estació preferida, però té els seus avantatges. Arraular-se al llit, no sentir-se culpable per quedar-se a casa i un bol de sopa casolà càlid. 🥣🧡 Quan penso en el terme “menjar per a l’ànima”, em ve al cap la sopa. Satisfa, és nutritiu i diu “casa”. No importa si sou rics o pobres, o de quina cultura veniu, la sopa és per a tothom. Aquesta sopa de kale, quinoa i mongetes adaptada del thesimpleveganista és tot això. És fàcil de fer, una recepta d’una sola olla i plena de bondat. Ho vaig prendre amb un pa de moniato. (Recordeu que vaig mencionar el meu fracàs dels gnocchis de moniato a la meva publicació anterior?) Bé, això és en què es va transformar la massa dels ñoquis! 😆👌🧡 . . . .

Related Articles

6 Comments

  1. mmm i LOVE soups! and this flatbread is so cool wow!

  2. Omg just read about the sweet potato gnocchi failure and this flatbread is from that! Just wow! Would love to try that!🔥😍

  3. Total perks! 😍 well stated! I could eat soup in the blazing summer too!🙃this sounds delicious and is gorgeous as always Carol! Hope you’re well💞💞💞

Back to top button