Noves receptes

Les llimes no són barates, de vegades estàs pagant 1 $ o més per una llima, així que quan vaig veure…

Les llimes no són barates, de vegades pagues 1 $ o més per una llima, així que quan vaig veure una bossa de 9 per 4,50 dòlars, em vaig agafar dues bosses. De fet, no els necessitava perquè l’altre dia ja vaig comprar unes llimes cares, així que ara tinc un sobrant de llimes. Vaig fer aquestes magdalenes veganes de llima, gingebre i coco amb gelat de crema de mantega per cap ocasió, excepte que tenia massa llimes. Aquests eren refrescants i dolços. Una mica massa dolç per a mi. Hello ha mató de llima al centre dels cucpakes (tot i que no vaig fotografiar el mig perquè feia un dia de calor i la cobertura es fonia!) Crec que la glaçada més la quallada és massa dolça per a mi, tot i que els meus companys ho van aprovar.

Related Articles

Back to top button