Noves receptes

Les coses no sempre van segons el previst, i fent aquest cafè formatges de xocolata…

Les coses no sempre van segons el previst, i fer aquest pastís de formatge amb xocolata amb cafè n’és un exemple. No es veu gaire bé, però el que puc confirmar és que està molt deliciós. I com diuen, no jutgis un llibre per la portada. Si t’agrada el cafè i la xocolata, (i siguem sincers, a qui no?), aquestes són les postres perfectes. Tampoc és tan dolç que és el meu tipus de postres. L’única dolçor que he afegit a això és el xarop d’atzavara al pastís i uns quants dàtils medjool a l’escorça. Pel que fa a la textura, s’aguanta molt i és suau i cremós. Originalment tenia previst cuinar una mica de crema de cafè muntada, però vaig aprendre de la manera més difícil que necessitava una batedora de pal. La meva mega batedora Kitchenaid period massa gran per fer-la escuma i no hello havia manera de passar hores i hores preparant-ho a mà. Fins i tot vaig provar d’utilitzar un petit bol separat amb el Kitchenaid, però va resultar ser una molt mala concept: el meu polze es va atrapar al fuet i el vaig fer mal, hello ha un hematoma sota l’ungla i em vaig quedar sense cafè. Tot aquest esforç per fer-lo vegà! Però és doable, quan tens les eines adequades. Vaig acabar comprant una llauna de nata de xocolata amb llet. Necessitava una mica de decoració a la half superior, però, ni tan sols es veu molt bé i ni tan sols la necessites perquè tingui millor gust. Podeu trobar aquesta recepta a elavegan.

Related Articles

Back to top button