Noves receptes

La meva verdura preferida és…BROCCOLI Sempre ho ha estat, fins i tot de petit. No obstant això, és…

La meva verdura preferida és…BROCCOLI 🥦 Sempre ho ha estat, fins i tot de petit. Tot i això, és l’únic vegetal que no apareix gaire sovint al meu pinso. Això es deu al fet que només el cuino al vapor per esmorzar: sense sal, només el menjo pure. Broc m’encanta el món, però no seria una publicació interessant, així que quan veganonthegc i vegan_tim van plantejar el repte de cuinar la vostra verdura preferida, vaig haver d’anar a buscar receptes en línia. Em vaig conformar amb dues receptes senzilles de bròquil. Aquest primer és una deliciosa amanida de bròquil carbonitzat i raïm amb un amaniment de deessa verda que vaig adaptar de darrenrobertsonfood que podeu trobar al lloc net scrumptious.com.au. La meva adaptació a l’amanida va ser substituir les ametlles (no en tenia) i afegir-hi enciam. La salsa verda de la deessa demana un filet d’anxova que vaig submergir amb sal i vaig fer servir iogurt grec vegà Coyo. També vaig cuinar el raïm amb una barreja de canyella, nou moscada i cardamom mòlt en lloc de només fresc. Aquesta amanida period súper deliciosa, amb el bròquil carbonitzat i els raïms vermells dolços i lleugerament especiats recoberts d’una salsa cremosa, lleugerament àcida i herbosa. M’encanta especialment l’ús d’estragó a l’amaniment, una herba que mai he fet servir abans. Si vols unir-te al repte de cuina vegana, no sigues tímid, contacta amb Tim o Jane. Ens encantaria tenir-te a bord. Demà publicaré l’altra recepta de bròquil.

Related Articles

Back to top button