Noves receptes

La meva família sempre està sotmesa als meus experiments de cocció en ocasions. Les…

La meva família sempre està sotmesa als meus experiments de cocció en ocasions. Diumenge passat vam celebrar el dia del pare i també l’aniversari del meu germà que cau el 7 de setembre. Aquesta vegada els vaig obligar a menjar knafeh vegà, cosa que jo tampoc no he tingut mai! 😅 El vaig cuinar a casa dels meus pares i no coneixia el seu forn. Ho vaig comprovar 15 minuts i s’havia tornat negre a la half superior!!!! 😰 Però la mare va raspar els trossos negres i el vam tornar a posar al forn i ens vam assegurar de no posar-lo a la graella 🥵 Period recuperable però de colour més clar que els mini que veieu aquí. Knafeh és un formatge tradicional de l’Orient Mitjà / postres de crema coagulada fetes amb pastisseria filada anomenada kataifi i remullada en un xarop dolç a base de sucre anomenat attar. Com que el meu pare té diabetis, deixo que tothom aboqui el xarop de sucre individualment. És bonic per dins suau i cruixent a les vores, salat i dolç i aromatitzat amb aigua de roses. Podeu trobar aquesta recepta de HeavenLeigh, més coneguda pel seu meravellós restaurant Bodhi, que recentment va tancar després de 34 anys. Gràcies Cel. . . .

Related Articles

12 Comments

  1. These are so beautiful Carol, as always your beautiful food art is making me hungry and taking me on an adventure! 👏👏so pretty and delicious 😋😋🥰

  2. This looks so damn dreamy & delicious… and thank you for sharing a little about your day along with it ❤️❤️😍

  3. Wow this looks beautiful 😍 I’ve never had anything like this and like you I have family members that has pre diabetes so we have to be careful of sugar levels

  4. This is so very beautiful, Carol! And I love the family pics!😍even w the oven mishap sounds and looks absolutely delicious! I’m always in awe of how you try and execute new dishes! This one is divine❤️‍🔥

  5. These photos look really great!! Hope you enjoyed the recipe 😍 lol about the grill though 😂

Back to top button