Noves receptes

Kung hey fat choy! És l’Any Nou Lunar i estic a casa dels meus amics fent un 10…

Kung hey fats choy! És l’Any Nou Lunar i estic a casa dels meus amics fent un banquet xinès de 10 plats cuinat per la mare. Per a mi, vaig fer un bolet shiitake estofat vegà amb bròquil i simulacre d’abalón. (Gràcies a asianpantry_au per enviar-me l’abaló vegà per provar-lo) L’abaló és una d’aquelles delícies que m’encanten, però és una cosa difícil de reproduir a nivell vegetal. El gust i la textura de l’abaló és una cosa molt única, i no ho han fet. l’he clavat, però, si busqueu alguna cosa “carnós” o un perfil de textura addicional, proveu-ho. Els xampinyons escalfats i l’abalón simulat estan cuinant a foc lent a l’estufa durant unes hores i l’aroma que es respira a l’habitació és divina! Basat en una recepta de wokandkin

Related Articles

Back to top button