Noves receptes

Hola a tots, potser us heu adonat que darrerament no he estat a la cuina. jo tinc abella…

Hola a tots, potser us heu adonat que darrerament no he estat a la cuina. He estat aprofitant al màxim les aventures d’estiu i a l’aire lliure! Fes una ullada al meu altre compte casceru per veure què he estat fent 😁 Fa poc vaig tornar d’una excursió de diversos dies i una excursió d’acampada al sud-oest de Tasmània on vaig haver de racionar el meu menjar durant 6 dies. 🏔M’he passat setmanes abans del viatge deshidratant verdures i fruites per mantenir el pes de la bossa el més baix attainable. Només feia dos àpats al dia amb aperitius entre l’esmorzar i el sopar. A la foto, és el meu sopar: una sopa de pasta de verdures deshidratada amb una mica de sopa de miso de bolets shiitake com a brou. També vam trobar una carn vegetariana a la botiga asiàtica, (a la foto en primer pla). 🍲 No tinc molta experiència en menjar de càmping. 🏕 El plat no period gens fantàstic en comparació amb els àpats del meu amic, però asseure’s al campament després de més de eight hores de caminar i escalar va fer que tot tingués un gust deliciós. Amb l’esperança de perfeccionar les meves habilitats d’alimentació de càmping com més viatges vagi. 😊

Related Articles

5 Comments

  1. What a great adventure! Sure everything tastes sweet after all that hiking!

Back to top button