Noves receptes

Ho creieu o no, aquesta és la primera vegada que *en realitat* preparo un àpat. Estic preparant el menjar

Ho creieu o no, aquesta és la primera vegada que *en realitat* preparo un àpat. He preparat un àpat per a la feina abans, però un àpat diferent cada dia perquè m’avorreixo, però això period una massa legítima per fer menjar per a four àpats. Aquest rlly va donar els seus fruits quan vaig tornar a casa amb gana d’una nit d’estada al campus. DE TOTS, ja n’hello ha prou amb la divagació… aquí teniu la recepta de cookie_and_kate per a les enchiladas vegetarianes! • Valoració: 100/10 (Va gust INCREÏBLE, mai m’he cansat, i tan senzill de fer que em va sorprendre) • ✨INGREDIENTS: 2 tasses de salsa enchilada 2 cullerades d’oli d’oliva 1 tassa de ceba vermella picada (aproximadament 1 ceba vermella petita) 1 pebrot vermell, picat 1 culleradeta de comí mòlt 5 a 6 unces d’espinacs nadons 1 llauna (15 unces) de mongetes negres, escorregudes i esbandides, o 1 ½ tassa de mongetes negres cuites (jo vaig fer servir pinto) 1 tassa de formatge Monterey Jack ratllat, sal dividida Paper negre Flocs de xili vermell Ceba en pols Tortilles d’all Coriandre • Coure al forn a 400 graus durant 20 minuts. • • • • •

Related Articles

Back to top button