Noves receptes

Heyyyyy! He tornat. Si us pregunteu per què he estat callat, he estat a l’estranger!…

Heyyyyy! He tornat. Si us pregunteu per què he estat callat, he estat a l’estranger! 😁😁😁😁 Ha estat increïble i tinc moltes coses a compartir amb vosaltres del meu viatge, però primer… Vull compartir la meva versió veganitzada d’aquest bunyol tex-mex de mida mega i deliciosa a la portada de taste_team Inexperienced Challenge. Ho vaig veure fa dos dies a Coles i vaig pensar “Oh. El meu. Gawd!” Necessito fer això i ho he de fer el més aviat doable!!! 🏃‍♀️ 🏃‍♀️ 🏃‍♀️ 🏃‍♀️ És millor que aquests alvocats estiguin madurs quan faci això 🤞🤞 La recepta és bastant senzilla de veganitzar. En lloc d’un ou actual per unir la pasta de patata i carbassó, vaig utilitzar dos “ous” de farina de lli en lloc d’un ou actual. Vaig fer crema agra vegana amb anacards en remull, iogurt a base de plantes a l’estil grec vitasoy, suc de llimona, vinagre de sidra de poma i sal. La feta és de mylifebio i en comptes de xoriço he fet servir embotits de moniato i mongetes negres de la marca Nature Kitchen de colessupermarkets. També vaig utilitzar la tija del coriandre així com les fulles per al guacamole. No m’agrada llençar les tiges quan estan perfectament ben tallades. La half més espantosa però estimulant de fer-ho és donar la volta al bunyol massiu! No només una, sinó dues vegades. Un per coure l’altre costat del bunyol i dos, per posar-lo en un plat de servir. També vaig haver de comprar un nou espiralitzador per al carbassó i va ser un altre second divertit 😁 a més a més vaig afegir unes mini fulles d’alceta vermella a la festa del bunyol 🎉 🎉 🎉 🎉 . . .

Related Articles

Back to top button