Noves receptes

Fer aquestes costelles de blat de moro fregides amb elote mexicans va ser una mica difícil dir que…

Fer aquestes costelles de blat de moro fregides a l’aire mexicans va ser una mica difícil per dir-ho com a mínim. 🌽 Has tallat mai el blat de moro a la panotxa longitudinalment?! Mai m’he sentit més nerviós pels meus fràgils dígits, ja que sóc molt propens a patir accidents! Vaig provar tres ganivets diferents i tot el poder que tenia als meus braços i petites mans, per fer arribar aquell maleït ganivet a l’altre costat! Crec que una serra de metall podria haver fet la feina. Finalment ho vaig fer, i aquí teniu aquestes precioses costelles de blat de moro daurades. Vaig cobrir el blat de moro amb oli vegetal, all en pols, ceba en pols, pebre vermell, sal fumada i vaig recobrir amb una mica de parmesà vegà, maionesa vegana, julivert i suc de llima. Aquests segur que estaven boníssims! Si em plantejaria fer-los regularment amb el risc de tallar-me un dit… no n’estic tan segur!! He fet aquestes costelles de blat de moro per al repte de vegan_tim i veganonthegc PS no em vaig poder evitar, però aquí teniu un dels meus articles per a casa preferits a l’última diapositiva 😁

Related Articles

Back to top button