Noves receptes

Feliç any nou gent! Esperem que el 2023 comenci de manera espectacular. A poc a poc estic g…

Feliç any nou gent! Esperem que el 2023 comenci de manera espectacular. A poc a poc estic tornant a la rutina després de viatjar amb la caravana d’un firm pel bonic sud-oest de WA per a les meves vacances d’estiu. (Algunes fotos del viatge incloses aquí) Deu dies de viure una vida nòmada, menjars senzills i reduir les xarxes socials s’han rejovenit (fins i tot les incòmodes dutxes fredes!) Ara que he tornat al meu apartament de sabates, hauria m’agrada portar aquesta filosofia minimalista a la vida quotidiana. Estic fent un esforç per utilitzar les coses que tinc a casa i aprenent a fer més receptes que requereixen menys components. Aquesta vegada he fet arròs fregit XO vegà. El concepte d’arròs fregit consisteix en utilitzar els components sobrants i el millor és utilitzar arròs cuit d’un dia. Tot i que aquesta recepta conté una mica d’components, és tot el que tinc a casa. En lloc de fer la meva pròpia salsa XO, vaig comprar un pot de salsa XO vegetariana/vegana a asianpantry_au Tot i que seria fàcil trencar un ou a la barreja, vaig fer un ou remenat vegà que vaig esmicolar a l’arròs. Pot ser més complicat, però bàsicament només llenceu els components en una gerra i només aboqueu a la paella. Podeu trobar la recepta de lovingitvegan

Related Articles

Back to top button