Noves receptes

Feia temps que volia veganitzar el pastís de síndria de maduixa…

Feia temps que volia veganitzar el pastís de síndria de maduixa de the_christopher_the blackstarpastry. Ha estat el pastís preferit per als aniversaris i sempre que vam portar postres per als amics. El meu amic vegà i jo hem fet les nostres pròpies variations veganes abans, i period una mica una competició per veure qui podia replicar-ho millor. Estava molt content material amb el meu, tret que no li vaig fer una sessió de fotos adequada. No vaig escriure la recepta, així que aquesta vegada va ser com tornar a començar des del punt de partida. No és perfecte però té un bon gust, tot i que no estava content material amb el farcit de crema de coco i el pastís podria haver estat més esponjós. Bé, de nou a la taula de dibuix. Però saber que és potential és força emocionant

Related Articles

Back to top button