Noves receptes

Fa molts anys, el meu ex i jo vam discutir sobre les tiges del bròquil. No recordo l’o…

Fa molts anys, el meu ex i jo vam discutir sobre les tiges del bròquil. 🥦 No recordo les altres baralles que hem tingut, però aquesta és la que més sobresurt (segurament per l’absurd que period i també perquè menjo bròquil gairebé cada dia 😂😂😂) Period un excuiner i vaig veure que estava cuinant amb les tiges i em va dir que havia de llençar aquell trosset. Em va horroritzar això 😱 És perfectament comestible! La mare sempre els ha cuinat i jo sempre n’he menjat. Així que quan el meu amic em va enviar un rodet de patates fregides amb tija de bròquil plantyou, em va tornar a recordar aquella baralla, però també vaig pensar “¡Yum! He de provar això!” 😁 Aquesta és la primera vegada que vaig al supermercat a buscar bròquil de tija llarga 😅 Per a tu: no ens vam trencar per tiges de bròquil i puc informar-te que encara que no estem junts, seguim despatched grans amics 😁🥦💚 Aquesta és la segona half del repte de verdures preferit organitzat per veganonthegc i vegan_tim

Related Articles

Back to top button