Noves receptes

És Nit de Nadal i la meva cunyada, Jackie em pregunta què em portaré demà…

És la nit de Nadal i la meva cunyada, Jackie em pregunta què em portaré demà? En realitat, estava pensant a aparèixer amb les mans buides i menjar-me el que cuina la mare 🤣🤣🤣 però li vaig dir que tenia unes fulles de plàtan i que feia tamales vegans (que period cert, no els tenia en ment per Nadal 😝) ). M’alegro que Jackie ho demani perquè ara tenia un motiu per fer-los i hello ha un termini per posar el meu cul mandros en acció. No he fet mai tamales i només els he menjat una vegada, així que m’interessava saber que aquests són una tradició nadalenca mexicana. Els tamales es mengen a tota l’Amèrica Central i el primer que vaig sentir parlar d’ells va ser a través del meu ex salvadoreño que es referia als peus com a tamales 🫔 🫔 😂😂😂 Prenen molt de temps i normalment és una activitat acquainted comuna durant les vacances. Però la meva família xinesa no en tenia ni concept, així que els vaig fer jo mateix. No vaig seguir una recepta fixa. De fet, acabo de combinar dues receptes diferents, així que he fet la meva pròpia creació de tamal vegana. No em sento tan malament per balancejar-me amb les mans buides ara. 🤣 Esperem que passeu unes bones vacances de Nadal a tots!!

Related Articles

Back to top button