Noves receptes

Encara estic obsessionat amb el menjar tailandès després del meu recent viatge a Chiang Mai. Vam anar a un…

Encara estic obsessionat amb el menjar tailandès després del meu current viatge a Chiang Mai. Vam anar a un restaurant amb estrella Michelin the_redbox i vam menjar miang kham (mossegades de fulla de betel salvatge เมี่ยงค) per començar. Vaig fer una versió vegana amb la recepta kippysnacks que té una varietat d’opcions d’ompliment que no són massa diferents a la que tenia al restaurant (última imatge), però vaig trobar que la combinació period una mica massa contundent, especialment el gingebre tallat a daus. escalunyes crues, bitxo d’ull d’ocell i la llima tallada a daus inclosa la pell, però realment podeu posar-hi el que vulgueu segons el vostre gust. Em va semblar interessant que tallessin la llima i la pell com a component del farcit. Les llimes que tenim aquí a Austràlia són una mica amargues per a alguns, però les llimes tailandeses són favorables si pots posar-hi les mans, o simplement submergir-les. M’agrada la salsa, té notes dolces, salades, àcides i especiades i té una textura força semblant a la melmelada. Em va fer especial il·lusió trobar pasta de gambes vegana i anxoves veganes en línia a asianpantry_au Aquests són entrants perfectes per servir o prendre com a berenar.

Related Articles

Back to top button