Noves receptes

El més probable és que trobeu pudding de dàtils enganxós a la carta de postres de qualsevol típic…

És possible que trobeu pudding de dàtils enganxós a la carta de postres de qualsevol restaurant típic dels suburbis d’Austràlia. Personalment, prefereixo menjar-me els dàtils sol, però he hagut de provar de veganitzar aquestes postres clàssiques almenys una vegada a la vida! Aquesta és una versió vegana i sense gluten de thebigmansworld. Hello ha molt de sucre i mantega 😱 Però en unes postres com aquesta és una mica inevitable. 😅 Estic content material amb la forma en què va sortir el pudding, però la salsa de toffee es va separar, cosa que probablement es deu a la meva pròpia manca de capacitat tècnica. Com que no period recuperable, vaig fer una salsa de caramel de nora_cooks_vegan_ . És més gruixut, com jo volia, però em va semblar molt coco, així que vaig preferir el gust de la salsa de toffee dividida tot i que no tenia bona pinta. De totes maneres jutja per tu mateix. Vaig fotografiar les dues salses. Acompanyat amb gelat de base vegetal coyo_organic 🍦

Related Articles

Back to top button