Noves receptes

El cap de setmana vaig anar a un acte organitzat pel Cent d’Iniciativa Juvenil Africana…

El cap de setmana vaig anar a un esdeveniment organitzat pel Centre d’Iniciativa Juvenil Africana que té la missió d’educar i orientar els joves africans per assolir el seu potencial i donar suport a la comunitat africana més gran. Vam gaudir d’una tarda relaxada amb música dels artistes africans chikazazamusic i debra.adoll, una sessió de pintura en directe, cafè etíop i un deliciós àpat gratuït d’arròs jollof i pollastre. No em menjava el pollastre, però period la primera vegada que menjava arròs jollof que és vegà, i estava tan deliciós que vaig tenir la temptació de prendre una segona ració, però no volia semblar una tripa llaminera! L’arròs Jollof és un plat estimat de l’Àfrica Occidental, però més conegut a Nigèria i Ghana, on els dos països encara es disputen sobre qui fa el millor arròs Jollof. He fet servir la recepta de nytcooking També hello havia una pasta salada fosca (crec que podria haver estat gambes) que m’havia ofegat per tot l’arròs sense pensar-m’ho. Va ser molt, molt bo, i d’alguna manera sento que al meu arròs li falta aquest part umami. He afegit salsa de peix vegana, i en comptes de mig havanero n’he posat un de ple. Així que el meu és un 200% més calent! 💥 En lloc de servir-lo amb pollastre, l’he servit amb tomàquets a rodanxes, cogombre i plàtans fregits a l’aire. Gràcies aycentresydney per organitzar aquest esdeveniment.

Related Articles

Back to top button