Noves receptes

Durant l’inici de les vacances de Nadal, em vaig veure obligat a posar-me en quarantena a casa a causa de Co…

Durant l’inici de les vacances de Nadal, em vaig veure obligat a posar-me en quarantena a casa a causa del Covid. Per type, no em va afectar molt. Vaig tenir una lleugera gola rascada i l’endemà, febre lleu, dolors corporals i fatiga. Va durar un dia… tot i que vaig dormir molt (no estic segur de si period pel virus o si estava avorrit de la meva companyia i desitjava que els dies s’apuressin 🤣) La meva família i amics em van preguntar si necessitava queviures i li vaig dir no. Vaig pensar que seria un bon repte acabar el menjar que tinc i racionar-lo com si fos a Survivor. Però aquest amic que va insistir diverses vegades: “Deixa’m portar-te menjar” va dir que seria al barri i que deixaria algunes coses, així que finalment em vaig cedir i va, m’alegro d’haver-ho fet perquè realment va ser el més destacat. del meu aïllament i period com si hagués guanyat un repte de recompensa a Survivor. Tot estava tan deliciós i em vaig alegrar que gairebé vaig plorar perquè tinc un amic tan meravellós. Moltes gràcies Tim. La teva bondat i cor generós em sorprèn. 🌻😊🙏💛 . . . . .

Related Articles

3 Comments

  1. Oooh do I see some rice paper rolls back there? 😍And all looks so delicious! I don’t know if I like the pic better or that your caption description to me back to days of watching survivor w my kids when they were little! Glad you won the reward challenge 😬 what a nice friend and glad you’re better too!😍

  2. Hi hun – we’ve got the exact same symptoms. I don’t feel too bad. You all ok now?

Back to top button