Noves receptes

Després de veure un bol d’açai d’aspecte magnífic, també em va fer venir ganes d’un. Fins i tot m’encanta…

Després de veure tofuandvanilla un bol d’açai d’aspecte preciós 💜💜💜 també em va fer venir ganes d’un. Fins i tot m’encanta el paraigua de còctel que ha utilitzat com a decoració! ☂ Vaig començar a fer-ne un també després de tornar del meu viatge al remot i imprevisible Parc Nacional del Sud-oest de Tasmània (fotos casceru) Vaig anar a treure l’açai del congelador quan em vaig adonar que no en tenia cap. 🤦‍♀️ L’he d’haver utilitzat fa anys. 🤣🤣🤣 En comptes d’això, tenia maduixes i maduixes congelades, així que he fet aquest deliciós bol de batut. 🍓💖🍓💖 Fa moltes llunes vaig estar a Saigon calenta i vaporosa i vaig provar un batut de guanábana i maduixa per primera vegada. Va ser una revelació! Ni tan sols sabia què és la guanábana 😅 La guanábana sembla una gran flam amb carn blanca i té molts beneficis nutricionals. És ric en vitamina C i un potent antioxidant per combatre els radicals lliures entre altres coses. 💪💪💪 Fes-ho a la teva manera! L’he cobert amb plàtans, kiwis, maduixes, fruita de la passió, granola i escampat amb pètals de rosa i festucs. Quina manera més bonica de començar el dia 💖🍌🥳🌴

Related Articles

11 Comments

  1. Your breakfast looks delicious. Check out my today’s breakfast bowl and let me know what you think

Back to top button