Noves receptes

Després de veure publicacions magnífiques, vaig decidir que també vull unir-me a la diversió! Hos…

Després de veure les magnífiques publicacions de pearler60, vaig decidir que també vull unir-me a la diversió! 😊 Presentat per Deborah de rainydaybites, el llibre d’aquest mes és Eat Habibi Eat del xef shahirmassoud i està ple de receptes egípcies delicioses, exòtiques i modernes. Avui us presento tres plats vegetarians sensacionals del llibre que es poden veganitzar fàcilment: 1. Hamburgueses de falafel fregides amb brioix vegà de frysfamily i maionesa de yourheart. 2. Arròs condimentat i mahshi de carbassó groc- que és totalment vegà. No vaig trobar carbassons grocs, però vaig trobar una mica de carbassó daurada per farcir l’arròs. 3. Amanida de baladi de tres pebrots que és pràcticament vegana excepte la feta. Vaig utilitzar mylifebio feta a base de plantes. Em van agradar els sabors de l’Orient Mitjà de l’hamburguesa i em va encantar l’arròs condimentat. Les carbasses estaven una mica poc fetes i s’haurien beneficiat d’estar precuinades (no he cuinat mai aquesta carbassa en la meva vida, així que la lliçó apresa!) L’amanida de colours també period una gran addició fresca que complementava perfectament els altres dos plats. . . . .

Related Articles

Back to top button