Noves receptes

Des que vaig tornar del meu recent viatge amb Tassie (fotos que he estat menjant Reuben…

Des que vaig tornar del meu current viatge a Tassie (fotos casceru) he estat menjant entrepans de Reuben 🥪 🤤 🥪 🤤 Vaig fer un pot enorme de xucrut abans de marxar a Tasmània i ara puc menjar entrepans de Reuben fins que s’acabi el pot. 🤣 He fet kombucha, he fet kimchi, he adobat moltes verdures però una cosa que no he provat és xucrut. Van ser una espera agonitzant de tres setmanes perquè el xucrut fermentava completament, i durant aquest temps em vaig preguntar si la cosa blanca viscosa que hello havia a la half superior estava bé, no tenia un termòmetre per comprovar la temperatura ambient, no estava segur de si posar prou sal. , massa aigua… però al ultimate no m’he emmalaltit i té gust de xucrut així que ho considero un èxit! 😂 No sé si em podria molestar en fer-lo la propera vegada 🤣⏰ Per a la resta de l’entrepà de Reuben, vaig poder trobar alternate options veganes: vaig utilitzar rodanxes de deli estil sandvitx vegusto.co.uk per al pastrami/corned. vedella, salsa especial vegana de bare.byron.meals per a l’amaniment rus, llesques de formatge mylifebio i alguns cogombrets també per afegir bondat àcida i cruixent. Acompanyat amb patates fregides i cervesa zero carb, zero sucre de betterbeer Podeu trobar la recepta casolana de xucrut alemany que vaig fer servir a The Spruce Eats.

Related Articles

9 Comments

  1. Hi 👋🏻 , we just reached out to you. Please verify your DM. Thanks 🤙

Back to top button