Noves receptes

Bon divendres gent! Aquest és un plat flashback que vaig fer l’agost passat i que mai no vaig…

Bon divendres gent! Aquest és un plat de retrospectiva que vaig fer l’agost passat i que no vaig acabar mai de publicar. He creat una caixa de bento egípcia vegana que he fet a partir de receptes del gloriós llibre de shahirmassoud, Eat Habibi Eat. Si passeu a l’última diapositiva, veureu els plats originals als quals em refereixo. En lloc d’hamburgueses, he enrotllat els falafels i es serveixen amb la salsa de tahini. Vaig tenir una mica d’arròs especiat sobrant del mahshi de carbassa groga farcida, i amb l’amanida unique de baladi de tres pebrots, he fet una amanida de sumac de tomàquet i ceba, col vermella en escabetx i he afegit una mica de carbassó a la planxa addicional per completar aquesta caixa bento.

Related Articles

Back to top button