Noves receptes

Aquesta pot ser la meva pizza més colorida (i més saludable) fins ara! et trobava a faltar…

Aquesta pot ser la meva pizza més colorida (i més saludable) fins ara! 💛🧡❤️💚💜💙 Em vaig perdre la pizza temàtica de l’arc de Sant Martí de la setmana passada, i el repte d’aquesta nit és la teva pizza preferida, així que he combinat les dues per fer aquesta creació acolorida. No he fet mai aquesta pizza abans, així que no és la meva preferida, però és el nucli de com intento menjar cada dia, amb molta varietat i colour. 🌈 Vaig fer una base de socca (farinata) que bàsicament és només farina de cigrons, aigua, sal i una mica d’oli d’oliva. És la primera vegada que faig socca- vaig fer una altra versió amb un mètode diferent, que va aconseguir una base molt més cruixent i més deliciosa 🤤 No vaig fotografiar la saborosa perquè les vores eren lletges 🤣 La salsa blanca és una salsa Alfredo de coliflor fent servir llet de civada i vaig rostir uns tomàquets cherry, pebrot groc, pastanaga, bròquil i ceba vermella per aconseguir aquest arc de Sant Martí naturalment vegetal. Recepta de onegreenplanet . . . . .

Related Articles

Back to top button